Fiataloktól, fiataloknak!

Feljelentette a saját fiát Cicciolina

Rendőrökkel vitette el fiát a római lakásából Cicciolina. A férfi egy sokkolópisztollyal fenyegette meg.

Cicciolina bízik abban, hogy olyan ítéletet kap gyermeke, hogy beteszik egy olyan helyre, ahol meggyógyulhat. Cicciolina elárulta, hogy nem könnyű neki, éjszakánként nagyon sokat gondol fiára. Elmondása szerint az lehetett a legnagyobb baj a nevelésével, hogy megkapott mindent, és annak ellenére, hogy gyermeke 31 éves idáig ő tartotta.

Átlagosan napi 100-200 eurót kért édesanyjától Ludwig.

Kép forrása: Ripost.hu

KÉNYTELEN VOLTAM FELJELENTENI, AZ ÜGYÉSZSÉG PEDIG ELRENDELTE, HOGY NEM LÉPHET BE TÖBBÉ A LAKÁSOMBA, SŐT RÓMÁBA SEM! SZEPTEMBERBEN LESZ A TÁRGYALÁS. BÍZOM BENNE, HOGY OLYAN ÍTÉLET SZÜLETIK, HOGY BETESZIK EGY OLYAN HELYRE, AHOL MEGGYÓGYULHAT!– árulta el Cicciolina

Kép forrása: Borsonline.hu

Most már tudom, hogy túl sokat tettem érte, elkényeztettem. Sokszor adtam neki több zsebpénzt, mint kellett volna; ott hibáztam, de ezt már nem lehet jóvá tenni. Sajnos hozzászokott. A végén már mindennap pénzt követelt tőlem, 100-200 eurót! Ezt megelégeltem, majd agresszív, goromba lett velem. Én tartottam el eddig. Már 31 éves! Az apja hívta Amerikába, de nem akar menni. Megváltozott a karaktere, csúnyán beszél rólam. Fáj, hogy van egy fiam, de még sincs; éjszaka is ezen őrlődök, nem könnyű. A drága húgomnak, Valinak két gyermeke van, szeretik az anyjukat, de ahogy a fiam beszél rólam, az azt mutatja, hogy megváltozott, nincs benne szeretet irányomba – mondta szomorúan a hot! magazinnak.

Nyitókép: nyugat.hu

Total
0
Shares
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük